Om mig

I butik

Då jag själv har varit egen butiksägare och även varit anställd i både privatägda butiker och kedjebutiker har jag en god insikt i butikpersonalens arbetssituation. Det är till en stor fördel och ökar personalens förtroende för mig när jag genomför mina utbildningar på deras arbetsplats. Jag pratar samma språk.

Bevakning/spaning

Mina erfarenheter sträcker sig också till att jag har jobbat som väktare i 9 år både vad det gäller bevakning, men även som ”civil” och då med tjänster mot handel i form av butikskontrollant och spaning. Att jag själv ha mött snattare, även anställda som stulit och i samband med det fått hantera situationer som uppstått, är en nyttig och viktig erfarenhet att utgå ifrån.

Ansvarig utbildare

Min sista anställning som jag själv avslutade 2012 efter 12 år, innefattade att jag ansvarade för utbildning av företagets kunder i svinnrelaterade frågor samt hot och rån. Dessutom har jag även utfört analyser av kundernas verksamhet. Kunderna har varit allt från små butiker till stora kedjekunder. Detta har inneburit att jag ofta varit på resande fot, då kunderna funnits någonstans mellan Haparanda och Malmö.

Idag

Att fortsätta jobba som konsult med det roligaste jag vet, är både fantastiskt och en utmaning. Att ta vara på ovanstående kunskaper och erbjuda dig som kund ett utbildningspaket, en analys eller allmän rådgivning som är anpassad både till er verksamhet och till era förutsättningar och möjligheter att förändra och förbättra. Ofta är det enkla små saker som leder till stora förbättringar. Jag vill till och med påstå att många av insatserna inte ens kostar pengar, bara engagemang. Just nu har jag även ett projekt tillsammans med Stoppa Tjuven, som ni kan läsa mer om här.

 

Hör av dig om du tycker det låter intressant så kan vi diskutera vidare. Dessutom lämnar jag gärna referenser från kunder som ligger nära er verksamhet.

pia_3

Reportage

NWT20130918 s 29-31

Hon kan bli årets säkerhetskonsult